Szakmai Katalógus
Cégnév:Elektro Computer Rt.
Vezető neve:Takács Tibor
WWW cím:http://www.elektropont.hu
Székhely:6500 Baja, Rudnay Gy. u. 25.
Telefon:79-523-523
Fax:79-521-255
Tevékenység:

 Az Elektro Computer Rt. a magyar műszaki és háztartási cikk piac meghatározó szereplője. A cég által létrehozott Elektro Pont Műszaki Szaküzletlánc az ország 30 városában több mint 40 üzlettel várja vásárlóit.
A mai Elektro Computer Rt. 1989-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdonaként. Az első kiskereskedelmi egység 1990 novemberében nyílt meg Baján. Két évvel később a második bajai üzlet is megnyílhatott, és a cég megkezdte expanziós tevékenységét az országban.
Az Elektro Pont Műszaki Szaküzletlánc 2002. január 1-vel csatlakozott a több mint 5000 üzletet számláló E.D.A (Electronic Domestic Appliances) elnevezésű, európai szakkereskedelmi hálózatokat összefogó szervezethez, mint a szervezet magyarországi képviselete. A társulás a beszerzési feltételek további javulását és a vásárlóknak nyújtott szolgáltatások bővülését hozta magával.
A hálózat és szervezeti fejlődés, illetve az értékesítési és marketing területek folyamatos fejlesztése révén törekszünk a termékeladáshoz kapcsolódó szolgáltatások bővítésére, valamint széles áruválasztékkal, szakszerű tanácsadással a vásárlók igényeinek kielégítésére.
A jövőt a versenyképesség növelése, az európai minőségű árukészlet biztosítása, a vásárlók minél gyorsabb és színvonalasabb kiszolgálása jelenti. Az Elektro Pont Műszaki Szaküzletlánc célja, hogy Magyarország minden városában legyen jól működő Elektro Pont Műszaki Szaküzlet.

Tevékenységi körök:443 - Elektronikus termékek kiskereskedelme

 
 

© Copyright 2024 szaklista.eu - Gamber Webműhely